Объявление Erotic shop ,,Kupidon,, Nudimo sve za vaš erotski ugođaj: vibratori,dildoi, vep pumpe, masturbatori, silikonske navlake, vibro pr steni,vibro jaja, vibro masažeri,lutke, kompleti, lisice, bičevi, maske,sexy igračke, zezalice, originalni pokloni za rođendane i druge svečanosti, vrhunski erotski veš za žene, DVD filmovi, veliki izbor preparata za duži odnos, potenciju i stimulaciju žena i muškaraca, lubrikanti, ulja za masažu, kondomi i još mnogo toga. Roba se može poručiti putem telefona 068/455-388,ili na nas mail. Diskrecija je najvažniji dio našeg posla i stoga smo najviše pažnje posvetili upravo tome. Sama prodavnica nalazi se na diskretnom mjestu. Svaki proizvod koji kupac kupi pakuje se u diskretnim neprovidnim pakovanjima tako da niko ne može vidjeti šta je unutra. Kada se roba poručuje putem dostave proizvod se takodje diskretno zapakuje i na njemu nema nikakvih obelježja ko šalje i šta je unutra, a kurirska služba to dostavlja na adresu koju kupac ostavi i uručuje je isključivo naručiocu, po prethodnom telefonskom dogovoru.Placanje pouzecem.

Erotic shop ,,Kupidon,,
Nudimo sve za vaš erotski ugođaj: vibratori,dildoi, vep pumpe, masturbatori, silikonske navlake, vibro pr steni,vibro jaja, vibro masažeri,lutke, kompleti, lisice, bičevi, maske,sexy igračke, zezalice, originalni pokloni za rođendane i druge svečanosti, vrhunski erotski veš za žene, DVD filmovi, veliki izbor preparata za duži odnos, potenciju i stimulaciju žena i muškaraca, lubrikanti, ulja za masažu, kondomi i još mnogo toga.
Roba se može poručiti putem telefona 068/455-388,ili na nas mail.
Diskrecija je najvažniji dio našeg posla i stoga smo najviše pažnje posvetili upravo tome. Sama prodavnica nalazi se na diskretnom mjestu. Svaki proizvod koji kupac kupi pakuje se u diskretnim neprovidnim pakovanjima tako da niko ne može vidjeti šta je unutra.
Kada se roba poručuje putem dostave proizvod se takodje diskretno zapakuje i na njemu nema nikakvih obelježja ko šalje i šta je unutra, a kurirska služba to dostavlja na adresu koju kupac ostavi i uručuje je isključivo naručiocu, po prethodnom telefonskom dogovoru.Placanje pouzecem.
Ссылка на оригинал